Sjukgymnastik Katrineholm

Ortophysio AB i Katrineholm är en ledande fysioterapiklinik som erbjuder en rad tjänster för att hjälpa dig i din rehabilitering och återfå rörlighet, styrka och balans.

En fysioterapeut/sjukgymnast arbetar med att diagnostisera och rehabilitera skador och besvär från muskler, leder och ligament i hela kroppen. Vi arbetar aktivt för att förebygga nya symptom och skador. Vår vision är att ge dig möjligheten att njuta av en smärtfri och aktiv vardag.

Erfaret team av legitimerade fysioterapeuter

Hos Ortophysio AB i Katrineholm möter du ett engagerat och erfaret team av legitimerade fysioterapeuter. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig skräddarsydda och evidensbaserade behandlingar, utformade för att passa dina individuella behov och mål.

Tjänster vi erbjuder:

  • Rehabilitering av idrottsskador
  • Manuell terapi, såsom OMT, McKenzie-metoden
  • Akupunktur/laser/tejpning
  • Rygg- och nackrehabilitering 
  • Graviditetsrelaterad smärta och rehabilitering
  • Rådgivning gällande hållning, fysisk aktivitet och ergonomi

Vi strävar efter att skapa en trygg och välkomnande miljö där du kan känna dig bekväm under din behandling. Vår klinik har ett stort gym där utrustning för både rehabilitering och friskvård finns.

Rådgivning och hjälp

Om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst, tveka inte att kontakta oss. Våra fysioterapeuter står redo att ge dig råd och hjälp för att hitta rätt behandling för just dig.

Kontakta oss idag

Om du har frågor om våra tjänster eller vill boka en tid hos oss på Ortophysio Katrineholm, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återfå din rörlighet, styrka och balans, samt att leva ett aktivt och smärtfritt liv!

Varmt välkommen till Ortophysio Katrineholm – vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en hälsosam och aktiv livsstil!