Gym i Katrineholm

Träningsanläggningen för alla – Oavsett nivå eller bakgrund.

Om Ortophysio Gym

Ortophysio Gym i Katrineholm är mer än bara ett träningsutrymme. Det är en plats där motion möter expertis, där varje individ kan känna sig hemma och finna motivation i varje steg. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare som bara börjar din fitnessresa eller en erfaren atlet som letar efter en lugn och stöttande miljö för att förbättra ditt välbefinnande. Hos oss finns det något för alla.

 • Viktstation: Hos oss hittar du allt från fria vikter till grundläggande kabelmaskiner. Vår viktstation är funktionell och välunderhållen, och ger dig de verktyg du behöver för en effektiv styrketräning inom ramen för en hemtrevlig miljö.
 • Konditionsmaskiner: Vårt urval av konditionsmaskiner erbjuder dig möjligheten till en solid konditionsträning med löpband, roddmaskiner och cyklar. De är enkla att använda och perfekta för att upprätthålla din kondition.
 • Funktionella träningsområden: Upptäck vår samling av kettlebells, medicinbollar och andra grundläggande redskap för funktionell träning, vilket är bra för att variera din träning och stärka muskler genom vardagsliknande rörelser.
 • Stretch- och relaxområde: Efter din träning kan du koppla av och sträcka ut i vårt avslappnande stretchområde, utrustat med mattor och foam rollers för din återhämtning.
 • Gruppträningssal: Vi erbjuder gruppträningsklasser i en enkel men välutrustad sal, som ger dig friheten att röra dig och delta fullt ut i passen.
 • Omklädningsrum: Vårt omklädningsrum har duschmöjligheter och en bastu för avkoppling efter träningen. Observera att vi inte erbjuder skåp på gymmet, men utrymmet är rent och välkomnande.
 • Konsultationsområde Med koppling till kunniga rådgivare kan du alltid få hjälp och råd i vårt konsultationsområde för att säkerställa att din träning är effektiv och säker.

Vårt gym kanske inte skiner av senaste high-tech utrustningen, men det kompenserar med en stark känsla av samhörighet, engagemang och kunnande. Varje maskin och redskap i våra lokaler är valda med omsorg – de är tåliga, tillförlitliga och designade för att effektivt stödja din träningsresa.

Priser för Gymkort

Vi erbjuder flera prisvänliga alternativ för medlemskap:

 • 1 månad: 400 kr
 • 3 månader: 1 000 kr
 • 6 månader: 1 700 kr
 • 1 år: 2 700 kr

Öppettider

Vi är tillgängliga när du är det! Vårt gym är öppet dygnet runt med inpasseringskort, så att du kan träna när det passar just dig.

Varför Välja Ortophysio Gym i Katrineholm?

Expertledning

Ortophysio Gym utmärker sig genom vårt kunniga team av fysioterapeuter, sjukgymnaster . På plats för att erbjuda råd, vägledning och skräddarsydda träningsprogram, ser de till att varje övning du gör är både säker och effektiv.

Flexibilitet för Ditt Schema

Med vårt smidiga passerkortssystem och öppettider från 07.00 till 22.00 varje dag, möjliggör vi träning som passar din livsstil. Oavsett när din mest produktiva träningsstund är, står våra dörrar öppna.

Anpassad För Alla Nivåer

Hos Ortophysio Gym hittar varje individ sin plats, oavsett tidigare träningsbakgrund. Nybörjare, vana gymmare, eller någonstans mittemellan – vi har resurserna och miljön som stödjer varje steg i din träningsresa.

Centralt & Bekvämt Läge

Vår anläggning på Starrvägen 4 är inte bara lätt att hitta, den är också strategiskt placerad för att vara lättillgänglig för alla i Katrineholm.

Personliga Träningsprogram

Inget ”one-size-fits-all” här. Vi erkänner att varje tränande har unika mål och utmaningar. Därför erbjuder vi personliga träningspragram för att du ska kunna uppnå just dina fitnessmål.

En Verklig Gemenskap

Vid sidan av träning, strävar vi efter att skapa en atmosfär där samhörighet och gemenskap står i centrum. På Ortophysio Gym blir du snabbt mer än bara en medlem – du blir en del av vår familj.

Ditt Integritetsskydd i Centrum

Vi värdesätter ditt privatliv. Vare sig det gäller dina personuppgifter eller ditt välmående inom gymmets väggar, tar vi steg för att du ska känna dig trygg och respekterad.

Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet. Alla dina personuppgifter raderas efter kontakt via mail eller telefon, och lagras säkert i våra journalsystem i enlighet med gällande lagstiftning.

Börja Din Träningsresa Med Oss!

Är du nyfiken på hur Ortophysio Gym kan bli en del av din träningsresa? Vi vill gärna visa dig vad vi har att erbjuda. Kontakta oss idag för en kostnadsfri rundvisning av våra faciliteter. Om du är osäker, varför inte boka en prova-på-session?

Öppet alla dagar: Dygnet Runt
Adress: Starrvägen 4, 641 49 Katrineholm
Telefon: 0150-782 80
E-post: info@ortophysio.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap!