Select Hälsa Personlig Tränare

Personlig Tränare (PT) Katrineholm, Flen och Vingåker

Förbättrad hälsa och välbefinnande med Ortophysio

I samarbete med Select Hälsa introducerar Ortophysio en ny typ av personlig träning i Katrineholm, Flen och Vingåker. Select Hälsa Hybrid är programmet för dig som vill ha professionellt stöd och personlig feedback på din träningsresa. Vårt gemensamma mål? Din hälsa och ditt välbefinnande.

Vill du nå dina träningsmål och samtidigt ha tillgång till personlig träning och feedback? Då är Select Hälsa Hybrid det perfekta valet för dig. Med vårt unika upplägg får du tillgång till 4 veckors varierande träningsprogram via vår app, feedback från våra erfarna personliga tränare och roliga utmaningar varje vecka.

Dessutom ingår 2 träningsträffar, en i början och en i slutet av varje 4 veckors period, där du får en genomgång av programmet och möjlighet att träna tillsammans med andra deltagare.

Förmåner

 • 4 veckors träningsprogram online (Går att byta efter var 4 vecka)
 • 2 träningsträffar och genomgång live
 • Möjlighet att chatta med oss för personlig variation eller feedback
 • Gruppfunktion med små utmaningar för extra motivation
 • Möjlighet att köpa till PT-timmar till förmånligt pris (Ex. 199 kr, ordinarie pris 750 kr)
 • Möjlighet att köpa till program och utmaningar (Ex. 8 minuters HiiT-pass för endast 59 kr, ordinarie pris 795 kr)

Träffa dina Personliga Tränare

Thomas Lövgren, Kostrådgivare / PT
Thomas är inte bara VD för Ortophysio utan också en licensierad kostrådgivare och personlig tränare med ett brinnande intresse för folkhälsa. Med en mångsidig bakgrund inom företagsutveckling, ekonomi och ledarskap, kombinerar Thomas sitt affärssinne med en passion för träning och välmående. Han är en förespråkare för en allsidig träningsregim som inkluderar styrka, kondition, rörlighet och rekreation genom aktiviteter som yoga, fotboll och skidåkning.

Fredrik ”Frippe” Johansson, Fystränare & Personlig Tränare
Fredrik, vår certifierade Strength and Conditioning Specialist, har en solid akademisk grund med en examen i Idrottsvetenskap från Örebro Universitet. Hans expertis i träningslära och idrottsnutrition är oöverträffad. Från sina egna erfarenheter som hockeyspelare till hans akademiska och professionella resa, har Fredrik en djup förståelse för vad som krävs för att prestera på toppnivå. Han tar med sig denna erfarenhet och passion för att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det är att förbättra din allmänna kondition eller förbereda för utmanande hinderbanelopp som Tough Viking.

Iivo Wegelius, Leg. Sjukgymnast, Personlig Tränare & Massageterapeut
Iivo är en erfaren sjukgymnast med över 25 års erfarenhet. Specialiserad på ortopedi, idrottsskador och rehabilitering, har han en oöverträffad förmåga att skapa skräddarsydda behandlingsplaner och träningsprogram. Med en bakgrund i coaching av idrottslag och individuella idrottare, förstår Iivo vikten av en holistisk syn på hälsa och träning. Han är engagerad i att hjälpa dig att förstå din kropp och dess behov, så att du kan göra de bästa valen för din långsiktiga hälsa och prestation.

Pris

Select Hälsa Hybrid kostar endast 249 kr per månad. Men som en extra bonus erbjuder vi de första 50 deltagarna en specialpris på endast 200 kr per månad!

Så kommer du igång. Ladda ner Select Hälsa-appen

Att ladda ner Select Hälsa-appen är en enkel process. Följ dessa steg för att komma igång med din hälsosamma resa. Appen är tillgänglig för både iOS- och Android-användare.

Steg 1: Ladda ner appen

 1. Öppna App Store om du använder en iPhone eller Google Play Store om du har en Android-enhet.

 2. Använd sökfunktionen i din appbutik och skriv in ”Select Hälsa”.

 3. Välj appen från sökresultaten och tryck på Installera eller Hämta för att börja ladda ner appen till din enhet.

  Alternativt kan du använda direktlänkarna nedan för att snabbt komma till nedladdningssidan:

Steg 2: Registrera ett konto

 1. När appen är nedladdad, öppna den på din enhet.
 2. På startsidan ser du ett alternativ för att Registrera konto. Tryck på detta.
 3. Du kommer nu att omdirigeras till en registreringssida där du behöver fylla i dina personliga uppgifter. Det är viktigt att du anger ditt namn och en giltig e-postadress.

Steg 3: Vänta på aktivering

 1. Efter att du har fyllt i dina uppgifter och skickat in din registrering kommer ditt konto att skapas.
 2. En av Select Hälsas personliga tränare (PT) kommer att granska din registrering. Inom kort kommer du att få ett e-postmeddelande med ytterligare information och bekräftelse på att ditt konto har aktiverats.

Steg 4: Kom igång

 1. När du har fått ditt konto aktiverat kan du börja utforska alla funktioner som Select Hälsa-appen erbjuder.
 2. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta supporten genom appen.

Vi hoppas att du finner din resa med Select Hälsa både givande och inspirerande. Lycka till!