Anna Sjöberg

Leg. Fysioterapeut

Född och uppvuxen i Jämtland. Efter 3 års heltidsstudier vid Umeå Universitet tog jag ut en examen och legitimation som fysioterapeut våren 2019. Efter detta har jag vidareutbildat mig under ytterligare 1 år med universitetskurser där en fördjupning inom bland annat träningsfysiologi ingår. I dagsläget vidareutbildar jag mig på deltid inom Ortopedisk Manuel Terapi steg 2.

Jag har arbetat inom de tre blocken slutenvård, kommunal hemrehabilitering och primärvård. Efter examen 2019 arbetade jag 1 år i Jämtland med kommunal hemrehabilitering för att där efter gå vidare till arbete vid Transplantationscentrum och hjärtrehabilitering vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vid årsskiftet 2021–2022 började jag arbeta vid Ortophysio AB i Katrineholm.

Det jag gillar extra mycket med arbetet är när patienter hittar träningsglädjen och när jag får vara med och se förbättringar hos patienter i form av minskad smärta och ökad livskvalité.

På fritiden gillar jag att träna längdskidor, löpning och styrka. När jag inte tränar gillar jag att måla, skapa i textil, odla och baka surdegsbröd.

Du når mig lättast per mejl: anna@ortophysio.se eller per telefon: 0150-782 80