Anja Johansson

Leg. Fysioterapeut

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1991 och har sedan 2015 varit en i teamet här på Ortophysio. Min ambition är att för varje person hitta specifika övningar som ökar både fysisk funktion, rörelseglädje och att kunna lindra personens smärta. Noggrann undersökning, diagnos och behandlingsplan är grunden för mitt arbete tillsammans med dina egna mål och förutsättningar. 

Jag trivs verkligen med att vara sjukgymnast/fysioterapeut! Att hänga med i utvecklingen och förkovra mig har varit en stor drivkraft genom åren. Jag är vidareutbildad inom bland annat manuell terapi (examen i OMT steg 1 och steg 2). För rygg och nackbesvär använder jag främst Mc Kenzie metoden och OMT. I mitt dagliga arbete har jag stor nytta av fördjupningskurserna i idrottsmedicin med fokus på träning och rehabilitering, samt smärtlindring såsom akupunktur och laserbehandling. 

På fritiden gillar jag att röra på mig, gärna utomhus. Jag är lite av en ”allätare”, promenerar, springer, spelar golf, åker skidor på tvären och längden, simmar och styrketränar. Att umgås med familj, vänner och resa till nya platser är guldkorn i livet!

Du når mig lättast per mejl: anja@ortophysio.se eller per telefon: 0150-782 80