Spara 30% - Endast 1795 kr

Skapa en sundare livstil utan svält och extremträning

Trött på dieter eller träningsprogram som inte fungerar i din vardag?. Vi har skapat ett hållbart kost och träningspaket som ska hjälpa dig ha en sundare livstil för alltid.

I samarbete med Katrineholms kuriren och select hälsa.

Hälsoresan är ett 8-veckors kost och träningspaket.

Hälsoresan inkluderar:

Kostschema

Kosten är grunden för att vi ska må bättre och i våra kostprogram får du färdiga alternativ som du enkelt kombinerar dag för dag för att se till att du må bättre.

Träningsapp

Få ett skräddarsytt träningsprogram, anpassat efter din vardag. Både för gym och hemmaträning. Passen är mellan 15-60 minuter.

Hälsodagbok

Följ dina framsteg enkelt med din egna hälsodagbok. Logga träning, kost och andra reflektioner, direkt i appen.

Special erbjudanden

Få tillgång till speciella erbjudande som billigare träningsprogram, kosttillskott och träningsevent.

Hälsoresan ger resultat

Jag är en person som älskar träning och struktur i vardagen. Det tydliga men inom ramen, flexibla kost upplägget som jag fick av Må bra passade mig perfekt. Att varje vecka få feedback från min kostrådgivare gjorde mig mer motiverad till att fullfölja min resa. Det absolut bästa har varit att få stöd i det långsiktiga målet, en sund livsstil utan extrema begränsningar.
David Oreskovic (- 6 kg)
För mig som jobbar ganska långa dagar och har mycket fritidsaktiviteter blir det svårt att följa program eller dieter som kräver att man anpassar sig helt efter det aktuella programmet. Därför tycket jag att kost- och träningsprogrammet som jag fått från Select Hälsa har varit så bra för mig. Kost programmet medför att man kan äta normalt med viss anpassning av vad man stoppar i sig och det ger en långsammare men mer bestående effekt. För mig har detta varit perfekt anpassat och medfört att jag även på långsikt ser att jag kan följa programmet och ändra mina normala kostrutiner men ändå inte avstå från allt och därigenom gå ned i vikt på ett hållbart sätt. ”
Roger Hovsby (- 12 kg)

Vi tror på hållbar hälsa

Välkommen till Select Hälsa där träning, kost och en sund livsstil startar! Vi brinner för att hitta effektiva program där du kan välja upplägg som gör att du kan bygga upp din styrka och din hälsa för framtiden.

Oavsett om det här är ditt första eller sista försök att komma igång med träningen, så kommer du att hitta program och vägledning som hjälper dig på vägen mot dina nya mål.

Upplägget är individuellt anpassat efter ditt livspussel där valmöjlighet, långsiktighet och resultat kommer tillsammans som en del av din livsstil. Starta din resa mot en sund livsstil med oss – här räknas varje litet steg och varje dag är en ny möjlighet att välja dig själv och din hälsa!

Varför ska du göra en hälsoresa?

Är du redo att ta steget mot ett friskare och mer välmående liv? En hälsoresa kan vara den perfekta lösningen för dig som vill:


    • Få en kickstart på din hälsosatsning: Ibland behöver vi en extra push för att komma igång med nya vanor. En hälsoresa ger dig en strukturerad och inspirerande miljö där du kan fokusera på din hälsa och välmående.
    • Lära dig mer om hälsa och kost: Under en hälsoresa får du värdefulla verktyg och tips som du kan använda i vardagen för att förbättra din kost, motion och stresshantering.
    • Få motivation och inspiration: Att vara omgiven av likasinnade som också vill förbättra sin hälsa kan vara oerhört motiverande. Du får nya vänner och peppning som hjälper dig att nå dina mål.

SPARA 30% Skapa en sundare livstil utan svält och extremträning

2495 kr

Lanseringspris endast 1795 kr