Sjukgymnastik Flen

Vi på Ortophysio AB utökar vårt område där vi kan erbjuda våra tjänster inom sjukgymnastik för dig som bor i Flen på vår klinik i Katrineholm. Vi är experter inom sjukgymnastik och finns här för att stödja och hjälpa dig i Flen med din rehabilitering så att du kan återfå din rörlighet, styrka och balans.

Sjukgymnastik, även kallad fysioterapi, används för att rehabilitera och förebygga olika skador och besvär i kroppen. Som sjukgymnast är man specifikt utbildad inom den så kallade “rörelseapparaten” och kan använda sig av olika tekniker och metoder för att förbättra rörligheten, styrkan och balansen.  

Våra legitimerade fysioterapeuter diagnostiserar och behandlar skador och besvär i hela kroppen som exempelvis muskler, leder och ligament. Vi arbetar aktivt efter att förebygga uppkomsten av nya symtom och skador. Vår vision är att göra det möjligt för dig att leva ett liv som är både aktivt och befriat från smärta.

Vårt legitimerade och erfarna team av sjukgymnaster

Hos oss på Ortophysio AB blir du bemött av ett engagerat och erfaret team av legitimerade sjukgymnaster (fysioterapeuter). Vi är mycket stolta av att kunna erbjuda dig som bor i Flen skräddarsydda och evidensbaserade behandlingar inom sjukgymnastik.

Vår skräddarsydda evidensbaserade behandlingar är utformade för att passa dina individuella behov och mål.

Tjänster vi erbjuder:

  • Rehabilitering av idrottsskador
  • Manuell terapi, såsom OMT, McKenzie-metoden
  • Akupunktur/laser/tejpning
  • Rygg- och nackrehabilitering 
  • Graviditetsrelaterad smärta och rehabilitering
  • Rådgivning gällande hållning, fysisk aktivitet och ergonomi

Vi strävar efter att skapa en trygg och inbjudande miljö för dig som genomgår behandling hos oss, så att du som patient kan känna dig bekväm och säker under din behandling.

För dig som bor i Flen erbjuder Ortophysio AB tillgång till vårt välutrustade gym i Katrineholm, som är anpassat för både rehabilitering och friskvård. Detta är en del av vårt engagemang att leverera högkvalitativ sjukgymnastik för alla i Flen.

Rådgivning och hjälp

För dig som har en skada eller upplever besvär men inte vet vilken behandling som är bäst lämpad för dig så tveka inte att ta kontakt med oss. Vårt team av sjukgymnaster är experter inom fysioterapi och är redo att erbjuda dig rådgivning och hjälpa dig att identifiera den mest lämpliga behandlingen för dig.

Genom att noggrant utvärdera och analysera dina symptom och besvär, skapar våra legitimerade sjukgymnaster en skräddarsydd behandlingsplan anpassad efter dina behov. För att säkerställa att du som patient känner dig trygg och har förståelse för de olika behandlingsalternativen så lägger vi stor vikt i att inkludera dig i beslutsfattandet.

Vi tror på vikten av att lyssna och värdera input från våra patienter, eftersom vi är övertygade om att ett framgångsrikt rehabiliteringsprogram bygger på ett samarbete mellan patient och sjukgymnast.

Kontakta oss idag

För mer information eller frågor om hur våra tjänster inom sjukgymnastik i Flen kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss på Ortophysio AB. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förebygga och återfå din rörlighet, styrka och balans och ett mer aktivt och smärtfritt liv.

Du kan kontakta oss genom att:

Vi ser fram emot att hjälpa och stötta dig som bor i Flen i din rehabilitering