Sjukgymnastik Vingåker

Vi på Ortophysio är stolta över att nu kunna erbjuda sjukgymnastik till dig som bor i Vingåker genom vår klinik i Katrineholm. Vårt team av legitimerade sjukgymnaster är redo att hjälpa dig med allt ifrån rådgivning, diagnostisering och skräddarsydda behandlingar inom sjukgymnastik (fysioterapi) för att du ska återfå din rörlighet, balans och styrka.

Sjukgymnastik, eller fysioterapi som det också kallas, är ett ovärderligt redskap för att kunna rehabilitera och förebygga en mängd olika fysiska åkommor, från muskel och ligamentskador till komplexa sjukdomstillstånd som påverkar din rörelseapparat. Vår vision är att alla ska kunna njuta av ett aktivt, smärtfritt liv och vi arbetar aktivt för att minska risken för nya skador och besvär.

Träffa vårt professionella team av sjukgymnaster

När du kommer till oss på Ortophysio AB möts du av ett professionellt och erfaret team av legitimerade sjukgymnaster som kan erbjuda dig i Vingåker skräddarsydda, evidensbaserade sjukgymnastik-behandlingar.

Vi strävar efter att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla våra patienter där du kan känna dig bekväm under din behandling. Vi värdesätter dina tankar och frågor högt och inkluderar dig i varje steg av beslutsfattandet, från val av behandlingsalternativ till planering av din rehabilitering.

För att säkerställa en framgångsrik och effektiv behandling så tror vi att ett samarbete mellan patient och sjukgymnast är till stor fördel för att kunna uppnå de mål och resultat vi tillsammans satt upp.

Våra tjänster för sjukgymnastik

På Ortophysio AB kan vi erbjuda dig ett brett utbud av olika sjukgymnastik-behandlingar. Oavsett om du är en idrottare som behöver återhämta sig från en skada, problem med nacke eller ryggsmärtor så kan vi på Ortophysio hjälpa dig.

Våra tjänster inkluderar:

  • Rehabilitering av idrottsskador
  • Manuell terapi.
  • Akupunktur/Laser/Tejpning
  • Rygg- och nackrehabilitering
  • Graviditetsrelaterad smärta och rehabilitering
  • Rådgivning gällande hållning, fysisk aktivitet och ergonomi

På Ortophysio AB är vi engagerade i att ge dig de bästa resurserna för att stödja din rehabilitering och friskvård. Som en del av detta åtagande är vi stolta över att kunna erbjuda tillgång till vårt gym i Katrineholm till dig som bor i Vingåker.

Detta är en del av vårt engagemang för att leverera högkvalitativ sjukgymnastik och omfattande friskvård till alla i Vingåker.

Kontakta oss

Vi på Ortophysio AB är redo att hjälpa dig att återfå och bibehålla din rörlighet, styrka och balans. Vill du veta mer om hur våra tjänster inom sjukgymnastik kan stödja din rehabilitering och förbättra din livskvalitet?

För att boka en tid eller få mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss:

Om du bor i Vingåker, välkommen att ta steget mot ett bättre välbefinnande med oss.