Naprapat Flen

Förbättra din hälsa och välbefinnande med Ortophysio

Om du bor i Flen och letar efter en erfaren naprapat, är du varmt välkommen till Ortophysio i Katrineholm, ett center där vi prioriterar din hälsa och ditt välbefinnande. Vårt team av naprapater och fysioterapeuter i Katrineholm samarbetar för att erbjuda dig den mest effektiva behandlingen.

Vilka besvär kan våra naprapater på Ortophysio hjälpa dig med för dig som bor i Flen?

På Ortophysio tar vi hand om en rad olika problem. Våra naprapater har den kompetens som behövs för att hantera en mängd olika hälsobesvär och smärttillstånd. Nedan kan du läsa mer om vad våra naprapater kan hjälpa dig med om du kommer från Flen:

 • Muskelproblem:
  Muskelvärk och spänningar kan orsakas av dålig hållning, överansträngning eller stress. Våra naprapater på Ortophysio kan hjälpa till att lindra denna smärta genom mjukdelsbehandlingar och tekniker för att förbättra rörligheten.
 • Ryggskott eller nackspärr:
  Ryggskott och nackspärr kan ofta vara resultatet av en plötslig rörelse, lyft eller vridning. Genom manuell terapi och stretching kan våra naprapater arbeta för att lindra smärtan och återställa rörligheten.
 • Nacksmärta:
  Nacksmärta kan orsakas av allt från en dålig sovposition till långvarig spänning från att sitta vid ett skrivbord. Genom att identifiera och behandla roten till problemet, kan våra naprapater hjälpa till att minska din nacksmärta.
 • Smärta i ländryggen eller bröstryggen:
  Smärta i ländryggen eller bröstryggen kan ha många orsaker, inklusive felaktig belastning, svag muskulatur eller dålig hållning. På Ortophysio arbetar vi för att lindra denna smärta och stärka ditt muskuloskeletala system för att förhindra framtida problem.
 • Fotbesvär:
  Oavsett om det gäller plantar fasciit, hallux valgus eller andra fotrelaterade problem, kan våra naprapater hjälpa till att lindra smärtan och förbättra din fotfunktion.
 • Stukningar/Vrickningar:
  Akuta skador som stukningar eller vrickningar kan behandlas effektivt av våra naprapater, genom en kombination av manuell terapi, stretching och specifika övningar för att stärka och stabilisera det drabbade området.
 • Idrottsskador:
  Idrottsskador kan uppstå i alla åldrar och på alla nivåer. Våra naprapater behandlar allt från överansträngningsskador till mer akuta skador som sträckningar eller bristningar.

Vi är stolta över vårt omfattande samarbete med försäkringsbolag, företag och idrottsklubbar i och runt Flen. Detta innebär att vi kan erbjuda våra tjänster till en bred kundbas och i olika sammanhang.

Oavsett vilket besvär du har, kan du lita på att våra naprapater på Ortophysio kommer att göra sitt yttersta för att hjälpa dig att bli smärtfri och förbättra din livskvalitet.

Så går en behandling till hos Ortophysio

På Ortophysio är våra naprapater dedikerade till att hjälpa dig att må bättre. Genom en rad olika behandlingsmetoder strävar vi efter att minska din smärta och återställa kroppens naturliga rörlighet. Men hur går detta till i praktiken? Låt oss förklara mer i detalj.

Händer som verktyg

Våra naprapater använder främst sina händer för att undersöka och behandla ditt problem. Detta kan innefatta allt från att känna igenom musklerna för spänningar och knutor, till att manuellt manipulera och mobilisera dina leder för att förbättra rörligheten.

Mjukdelsbehandling/ Stretching

I kombination med den manuella terapin, kan våra naprapater även utföra mjukdelsbehandlingar. Dessa behandlingar syftar till att lindra smärta och spänningar i mjukvävnad, som muskler och fascia. Detta kan innefatta massage, muskeltöjning, och andra tekniker som hjälper till att frigöra och mjuka upp stela eller överbelastade muskler.

Elbehandling

Våra naprapater kan i vissa fall använda olika former av elbehandlingar, som TENS (Transkutan Elektrisk Nervstimulering) eller behandling för muskelaktivitet. Dessa behandlingsmetoder kan hjälpa till att lindra smärta, minska inflammation och främja läkning.

En personlig behandlingsplan

När du besöker Ortophysio kommer våra naprapater att utarbeta en personlig behandlingsplan baserad på dina unika behov och mål. Detta kan innefatta en kombination av olika tekniker och metoder som beskrivits ovan, samt rådgivning kring livsstilsförändringar eller övningar att göra hemma.

Om du upplever smärta, obehag eller bara känner att din rörlighet inte är som den borde, tveka inte att boka en tid med en naprapat på Ortophysio. Vi välkomnar alla från Flen och ser fram emot att hjälpa dig att förbättra din hälsa och välbefinnande.

Högkostnadsskyddet och Naprapati för dig i Flen

På Ortophysio har vi avtal med regionen om 4 behandlingar per år, med en egenavgift på 200:- per besök. Våra priser är satta efter Region Sörmlands patientavgifter och högkostnadsskyddet gäller här. För mer information, besök vår hemsida eller 1177.se.

Boka och Avboka Tid för dig i Flen hos Ortophysio

För att boka eller ändra tid för ditt besök hos oss på Ortophysio, kontakta oss så hittar vi en ny tid åt dig. Vid uteblivet besök, som inte avbokas inom 24 timmar från avtalad tid, tar vi ut en avgift på 300 kr.

Våra Legitimerade Naprapater

Ortophysio är stolta över att ha ett team av kvalificerade och legitimerade naprapater. Alla våra naprapater har genomgått en omfattande femårig utbildning vid Naprapathögskolan i Stockholm.

Vidare har våra naprapater även erhållit värdefull erfarenhet från sin legitimationstjänstgöring, vilken inkluderar arbete med andra legitimerade naprapater och erfarenheter från sjukhusmiljö.

Om du har frågor, vill boka en tid eller bara vill veta mer om hur våra naprapater kan hjälpa dig, är du välkommen att kontakta oss. Du kan boka online här, per telefon på 0150-782 80, eller via e-post på info@ortophysio.se.. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din väg mot förbättrad hälsa och välbefinnande.