Företagshälsovård Katrineholm

Förbättrad hälsa och välbefinnande med Ortophysio

Välkommen till Ortophysio AB.  Med över två decenniers erfarenhet i sjukgymnastik och friskvård är vi din pålitliga partner för företagshälsovård i Katrineholm och omnejd. Vår klinik ligger centralt på Starrvägen 4, 641 49 Katrineholm.

Varför Välja Ortophysio AB?

När ni ansluter er till vår företagshälsovård får ni:

  1. Personlig koordinator – En kontaktperson som ansvarar för all kontakt med ert företag. Hon bokar in alla hälsosamtal, behandlingar och uppföljningar och hjälper till med andra frågor och ärenden.
  2. Prioriterad tillgång – Ni går före i kön på alla våra behandlingar och tjänster vilket leder till kortare sjukfrånvaro.
  3. Regelbundna hälsosamtal och tester – Vi genomför hälsosamtal och eventuella tester vartannat år för att kunna följa personalens välmående.
  4. Utförlig personalrapport – Vi sammanställer en anonym rapport om hur personalen mår och rekommenderar eventuella åtgärder.
  5. Tillgång till vårt breda utbud av tjänster – Vi kan komma ut till ert kontor och erbjuda massage, vaccinering, gruppträning, föreläsningar m.m.

Vår Arbetsprocess

Steg 1: Anslutning till Vårt Upplägg

Först ansluter ni er till vår företagshälsovård. Ni får då en personlig koordinator som hjälper till med allt från bokning av hälsosamtal till uppföljningar.

Steg 2: Regelbundna Hälsosamtal och Tester

Vartannat år genomför vi hälsosamtal och eventuella tester. Dessa kan variera beroende på vilket paket ni väljer.

Steg 3: Personalrapport och Rekommenderade Åtgärder

Efter att all personal har genomfört ett hälsosamtal sammanställer vi en anonym rapport. Vi bokar sedan ett möte där vi tillsammans går igenom utfallet och eventuella rekommenderade åtgärder.

Steg 4: Flexibla Tjänster På Plats

Vi erbjuder flexibla tjänster där vi kan komma ut till ert kontor. Dessa inkluderar massage, vaccinering, gruppträning, föreläsningar m.m.

Vår Filosofi

Vi tror på ekonomisk effektivitet och att det bästa för företaget är att ha en privatvårdsförsäkring för medarbetarna istället för att bara betala för att vara ansluten till ett upplägg. Vår prioritet är att stödja er personal genom att erbjuda tjänster och behandlingar som främjar välmående och minskar sjukfrånvaron, snarare än att ta hand om rehab ansvar som sjukskrivning och remittering till vården.

Prioritera Personalens Välmående

Att prioritera personalens välmående lönar sig i längden. Statistik visar att anslutning till företagshälsovård har minskat kostnaderna för sjukfrånvaro i högre omfattning än vad kostnaden för företagshälsovård är. Dessutom bidrar det till en mer positiv arbetsmiljö för personalen.

Varför Välja Oss?

Vi är stolta över vår lokala förankring, flexibilitet och starka relationer med våra kunder. Vi erbjuder en personlig och nära service som vi har fått mycket bra feedback på. Vi vet att vi kan göra skillnad och ser fram emot att arbeta tillsammans med er.

Kontakta oss idag på 0150-78280 för att komma igång med ert företags hälsovård!

Kom ihåg, med Ortophysio AB får ni en pålitlig partner som prioriterar ert företags välmående. Välkommen till oss på Ortophysio AB i Katrineholm. 

Kontaktperson: 
Thomas Lövgren
070-3128237
thomas@ortophysio.se
Starrvägen 4, 641 39 Katrineholm